W tym roku świętujemy podwójnie!
Zapraszamy wszystkich na nasz 𝐁𝐀𝐋 KARNAWAŁOWY: 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐭𝐲𝐜𝐳𝐧𝐞 𝐎𝐬𝐭𝐚𝐭𝐤𝐢.
dwa terminy do wyboru: 𝟏𝟏.𝟎𝟐/ 𝟏𝟖.𝟎𝟐;
do tańca porwą Was: 𝐃𝐣 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭𝐨 (11.02) oraz 𝐃𝐣 𝐃𝐨𝐥𝐚𝐫 (18.02);
nasz Szef Kuchni przygotował dla Was specjalne 𝐌𝐄𝐍𝐔:
* krem pomidorowy: pianka z mozzarelli | kruszonka z szynki parmeńskiej | grzanki;
* udko z kurczaka: roladka z kurczaka z boczkiem | kopytka dyniowe | sos na bazie cydru | pieczona brukselka – dostepna wersja z boczniakiem;
* gołąbki z kaczką: czerwona kapusta | kasza gryczana | marchewka sous-vide | wiśniowy demi glace – dostępna wersja z grzybami;
* karkówka wieprzowa: kluski śląskie | sos grzybowy | fasolka szparagowa z pikantną kruszonką – dostępna wersja z pieczonym bakłażanem;
* flaczki z boczniaka.
* wolno pieczony boczek z musem śliwkowym;
* talerz pieczonych mięs;
* falafel z hummusem i krakersami;
* tatar z łososia z sałatą rzymską i ziołową sałatką;
* roladka z bakłażana z wołowiną;
* spring rolls z łososiem i warzywami;
* sałatka z polędwiczką wieprzową, granatem, pestkami dyni, pomidorkami koktajlowymi i dressingiem wiśniowym;
* sałatka z cykorią, sałatą rzymską, rukolą, rzodkiewką, serem lazur, jabłkiem i sosem orzechowym.
* słodki stół z deserami;
* napoje bezalkoholowe BEZ OGRANICZEŃ: kawa i herbata (stół szwedzki), soki owocowe, pepsi, mirinda, 7up, woda mineralna gazowana i niegazowana;
* drink bar.
Koszt: 200 zł/osoba.
Ilość miejsc jest ograniczona!
Rezerwacje:
81 750 03 90
81 750 09 46
info@hotelpodkasztanami.pl