
SYLWESTER 2017/2018
ZAPRASZAMY
NA GODZINĘ 20.00
* * *
|
|
Zupa
Danie
główne
- Pierś
gęsia confit podana z puree z
selera, sałatką
z marynowanej dyni i sosem demi
glace
Deser
Przekąski
zimne
- Carpaccio
z piersi kurczaka sous-vide
- Królik
w galaretce
- Terina
z gęsiej wątróbki z galaretką
śliwkową
- Roladka
z polędwiczki wieprzowej z fetą
i marynowaną papryką
- Śledź
po śródziemnomorsku
- Sałatka
z wołowina
- Sałatka
z kurczakiem i pomarańcza
Przekąski
gorące
- Rolada
z indyka w boczku z borowikami z
sosem
serowym, podana z kopytkami
szpinakowymi
- Wołowina
po irlandzku
- Barszcz
noworoczny z diablotką
Dania
gorące w podgrzewaczach
- Wieprzowina
po Azjatycku
- Żeberka
w miodzie z kapustą zasmażaną
- Pałki
BBQ
|
|
Stół
wiejski - wyroby
własne
- Polędwica,
baleron, szynka, boczek, żeberka,
kiełbasa wiejska
- Schab
faszerowany borowikami
- Rolada
z boczku z polędwiczka
wieprzową
- Gęś
faszerowana
- Smalczyk
- Pikle
Stół
rybny
- Ryby
faszerowane
- Jesiotr
wędzony, pstrąg wędzony
- Szynki
z karpia, dzwonki z karpia
- Krewetki
w tempurze z dipami
*
Sushi
* Stół deserowy z ciastami i owocami
* Fontanna alkoholowa
* Fontanna czekoladowa
Wszelkie napitki
- Kawa,
herbata
- Woda,
soki owocowe, napoje gazowane
Alkohol
- Wódka
ABSOLUT 0,5l na parę
lub butelka wina
- Wino
białe lub czerwone
Lampka
szampana na powitanie Nowego Roku
|
|
|
|
Gorące rytmy zapewni zespół KAKTUS
Koszt - 480,00 zł Para
Rezerwacja:
Menager: tel. +48 606
978 444
email: biuro@kmicichotel.pl
Lublin
Zemborzyce Dolne 62
|
|
|

poznaj Hotel Restaurację KMICIC
|
|
|
|
str.
główna LSI
|
powrót
do listy ofert Sylwester Lublin
2017
|
|
Polecamy:
Hotel pod
Kasztanami, Fiesta, Portofino, Huzar, SM Rudnik, MC' Catering, Stomatolog, Weselnik, Noclegi w Polsce, Kazimierz Dolny, Psychoterapia, Plan, Saldo, Sielsko Anielsko, Relax, Czuby, FWP, Pałac Snopków, Obiady, Atrium, Kraśnik, Sylwester Lublin, Bajka Krynica
Zdrój, Sala weselna Pokoje
gościnne, Karnawał, Psychiatra Geriatra, 2PiEr, Przedszkole, Primed, Naprawa protez, Meble
|
|
|