SYLWESTER 2017/2018
ZAPRASZAMY NA GODZINĘ 20.00

* * *

  Zupa
  • Zupa Bolońska

Danie główne

  • Pierś gęsia confit podana z puree z selera, sałatką
    z marynowanej dyni i sosem demi glace

Deser

  • Ciasto chałwowe

Przekąski zimne

  • Carpaccio z piersi kurczaka sous-vide
  • Królik w galaretce
  • Terina z gęsiej wątróbki z galaretką śliwkową
  • Roladka z polędwiczki wieprzowej z fetą
    i marynowaną papryką
  • Śledź po śródziemnomorsku
  • Sałatka z wołowina
  • Sałatka z kurczakiem i pomarańcza

Przekąski gorące

  • Rolada z indyka w boczku z borowikami z sosem
    serowym, podana z kopytkami szpinakowymi
  • Wołowina po irlandzku
  • Barszcz noworoczny z diablotką

Dania gorące w podgrzewaczach

  • Wieprzowina po Azjatycku
  • Żeberka w miodzie z kapustą zasmażaną
  • Pałki BBQ
  Stół wiejski - wyroby własne
  • Polędwica, baleron, szynka, boczek, żeberka,
    kiełbasa wiejska
  • Schab faszerowany borowikami
  • Rolada z boczku z polędwiczka wieprzową
  • Gęś faszerowana
  • Smalczyk
  • Pikle

Stół rybny

  • Ryby faszerowane
  • Jesiotr wędzony, pstrąg wędzony
  • Szynki z karpia, dzwonki z karpia
  • Krewetki w tempurze z dipami

* Sushi
* Stół deserowy z ciastami i owocami
* Fontanna alkoholowa
* Fontanna czekoladowa


Wszelkie napitki

  • Kawa, herbata
  • Woda, soki owocowe, napoje gazowane

Alkohol

  • Wódka ABSOLUT 0,5l na parę
    lub butelka wina
  • Wino białe lub czerwone

Lampka szampana na powitanie Nowego Roku

 
 


Gorące rytmy zapewni zespół
KAKTUS

Koszt -
480,00 zł Para

Rezerwacja:
Menager: tel. +48
606 978 444
email:
biuro@kmicichotel.pl
Lublin Zemborzyce Dolne 62

 


poznaj Hotel Restaurację KMICIC