MENU:
1. DANIA GORĄCE
* Zraz z polędwiczek duszony w grzybach podany
na kluseczkach półfrancuskich,
- zestaw surówek
* Gulasz fantazyjny
* Pulpety w sosie chrzanowym z ryżem
* Udka płonące po amerykańsku
* Barszcz czerwony z krokietem
2. PRZEKĄSKI ZIMNE
* Jajko faszerowane
* Śledź po węgiersku
* Śledź babuni
* Szynka zawijana z twarożkiem
* Schab ze śliwką
* Baleron białoruski
* Pasztet z grzybami
* Boczek czosnkowy
* Karczek pieczony
* Tymbalik drobiowy
3. SAŁATKI
* Sałatka z wędzonym kurczakiem
* Sałatka grecka
4. DODATKI
* Pieczarki marynowane
* Ogórek konserwowy
* Papryka marynowana
* Sos tatarski
* Pieczywo
5. LODY
 |
6.
ALKOHOLE
* Wódka czysta i wino -
bez ograniczeń
!!!
|
 |
7. NAPOJE ZIMNE
* Napoje gazowane
* Woda mineralna
* Soki owocowe
8. NAPOJE GORĄCE
* Kawa
* Herbata
SYLWESTER
2006
Restauracja VANETT
ul. Niezapominajki 1 ; 20-516 Lublin
tel. 081 750-08-30 ; fax 081
75 00 849
www.vanett.lublin.pl
; e-mail: vanett@vanett.lublin.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!
|