Gwarantujemy
szampańską zabawę.
O Wasze podniebienie zadba Szef Kuchni Kamil
Hałas vel Łagoda.
Życzymy udanej zabawy.
MENU:
Zupa:
Wykwintna zupa leśna z grzybami,
gałką muszkatołową i rodzynkami
Danie Główne:
Pierś kacza w sosie winno-żurawinowym,
serwowana z puree truflowym i buraczkami po
włosku
Deser:
Gruszka wiśniowa w sosie waniliowym
Przekąski zimne:
Mięsa:
Karczek szpikowany czosnkiem
Schab ze śliwką
Schab z farszem grzybowym
Kieszonki schabowe z musem chrzanowym
Polędwica pieczona w otoczce serowej
Rolada z boczku
Pasztet myśliwski z owocami jałowca i
grzybami
Pasztet ze śliwką kalifornijską
Rapsodia drobiowa z brzoskwinią
Galantyna ze szpinakiem
Kaczka po staropolsku
Baleron białoruski
Ryby:
Łosoś po królewsku
Śledzie w trzech odsłonach
Sola w sosie greckim
Jaja faszerowane Anchois
Pieczarki z pastą z łososia w
galarecie cytrynowej
Sałatki:
Grecka
Z tuńczykiem
Tradycyjna jarzynowa
Z selera, jajka i szynki
Przekąski gorące:
Cielęcina z borowikami w sosie
śmietanowym
Łosoś pieczony z pomidorowym Rogu i
świeżą bazylią
Barszczyk z krokietem
Napoje i alkohol:
Soki owocowe
Napoje gazowane (coca cola, fanta,
sprite)
Woda mineralna
Kawa, herbata
Wódka Absolut
Wino białe
Wino czerwone
Wino musujące
Ciasta:
Sernik wiedeński
Pani Walewska
Szarlotka Antoniny
Makowiec
* * *
Szczegółowe informacje:
Katarzyna Przypis - 693 07 07 70
katarzyna.przypis@hollywoodcafe.pl
|