Gwarantujemy szampańską zabawę.
O Wasze podniebienie zadba Szef Kuchni Kamil Hałas vel Łagoda.
Życzymy udanej zabawy.



MENU:

Zupa:
Wykwintna zupa leśna z grzybami, gałką muszkatołową i rodzynkami


Danie Główne:
Pierś kacza w sosie winno-żurawinowym, serwowana z puree truflowym i buraczkami po włosku


Deser:
Gruszka wiśniowa w sosie waniliowym


Przekąski zimne:

Mięsa:
Karczek szpikowany czosnkiem
Schab ze śliwką
Schab z farszem grzybowym
Kieszonki schabowe z musem chrzanowym
Polędwica pieczona w otoczce serowej
Rolada z boczku
Pasztet myśliwski z owocami jałowca i grzybami
Pasztet ze śliwką kalifornijską
Rapsodia drobiowa z brzoskwinią
Galantyna ze szpinakiem
Kaczka po staropolsku
Baleron białoruski

Ryby:
Łosoś po królewsku
Śledzie w trzech odsłonach
Sola w sosie greckim
Jaja faszerowane Anchois
Pieczarki z pastą z łososia w galarecie cytrynowej


Sałatki:
Grecka
Z tuńczykiem
Tradycyjna jarzynowa
Z selera, jajka i szynki


Przekąski gorące:
Cielęcina z borowikami w sosie śmietanowym
Łosoś pieczony z pomidorowym Rogu i świeżą bazylią
Barszczyk z krokietem


Napoje i alkohol:
Soki owocowe
Napoje gazowane (coca cola, fanta, sprite)
Woda mineralna
Kawa, herbata
Wódka Absolut
Wino białe
Wino czerwone
Wino musujące


Ciasta:
Sernik wiedeński
Pani Walewska
Szarlotka Antoniny
Makowiec

* * *

Szczegółowe informacje:
Katarzyna Przypis - 693 07 07 70
katarzyna.przypis@hollywoodcafe.pl