Specjalne menu przygotowane przez naszego szefa kuchni:

Danie główne:
  • Starter: Perliczka nadziewana cielęciną i grzybami
  • Krem z jarmużu z wędzonym pstrągiem i prażonym
    migdałem
  • Udko z kaczki confit z sosem żurawinowym,
    prażonym jabłkiem, puree z czerwonej kapusty
    i brokułem z aromatyzowaną mini marchewką
  • Deser: Sernik dyniowy ze słonym karmelem
    i owocami

Przystawki ciepłe w kociołkach / bemarach:

  • Ragout z cielęciny w kociołku
  • Dorsz po tajsku
  • Żeberka w warzywach korzennych i miodzie
    gryczanym
  • Słodko-ostre podudzia z kurczaka
  • Bakłażan faszerowany
  • Włoskie risotto warzywne
  • Warzywa pod beszamelem
  • Pasztecik naleśnikowy z kapustą i grzybami
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem francuskim
    (serwowany)

Przystawki zimne / stół szwedzki:

  • Terrina z czarnymi oliwkami i musem z suszonych
    pomidorów suszonych
  • Carpaccio z buraka z kozimi serem, orzechem
    włoskim i malinowym balsamiko
  • Babeczki z pastą chrzanową i wędzonym łososiem
  • Tamales z kurczakiem i palonymi warzywami
  • Tatar ze śledzia
  • Pasztet z królika z orzechami
  • Szynka pieczona z piklami
  • Deska serów
  • Sałatka z łososiem norweskim
  • Sałatka z szarpaną polędwiczką wieprzową
  • Sałatka z brokułem, winogronem, migdałem
    i białą mozzarellą

Stół słodki
Fontanna czekoladowa
Napoje gorące i zimne
bez ograniczeń

Możliwość rezerwacji noclegu w pokoju 2 os. ze śniadaniem w promocyjnej cenie 200 zł / doba

Dodatkowy alkohol w promocyjnej cenie - 20% rabatu
https://www.hotelforumlublin.pl/alkohole/

 

Bal Sylwestrowy 2019/2020
godz. 20:00

* Wspaniała zabawa przygotowana przez
   profesjonalnego DJ-a

* Wyśmienite potrawy przygotowane przez    renomowanego Szefa Kuchni

* Tradycyjne powitanie Nowego Roku
   na dachu hotelu

* Mistrzowskie Pokazy Tańca Towarzyskiego

* Butelka wódki 0,5 l lub butelka wina na parę

* Alkohol w promocyjnej cenie

* Atrakcyjna cena na nocleg


Cena od 530 / parę *

Rezerwacja pod numerem telefonu:
+48
81 452 85 00
oraz e-mail:
recepcja@hotelforumlublin.pl


W celu potwierdzenia rezerwacji telefonicznej lub mailowej należy dokonać płatności za bal na miejscu lub przelewem na nr konta: 62 1050 1953 1000 0022 4677 9306
W tytule przelewu należy podać swoje imię i nazwisko oraz wpisać "
Sylwester"


* Podana cena przy rezerwacji
powyżej pięciu par

Cena indywidualna
549 zł / parę