SYLWESTER 2018/19

MENU

  Zupa
  • Meksykańska z batatami, soczewicą i kurczakiem

Danie główne

  • Policzki wieprzowe podane z ziemniakami z wątróbką gęsią i boczkiem i sałatką z marynowanych buraczków

Deser

  • Krówkowy sernik na spodzie brownie z orzechami i solonym karmelem

Przekąski zimne

  • Mini tatar z jajkiem przepiórczym
  • Carpaccio wołowe z oliwa truflową
  • Rolada z kaczki z suszonymi owocami
  • Pasztet z pstrąga w kruchym cieście
  • Szynka z porem w galarecie z winem sherry
  • Sałatka Cezar
  • Sałatka z kuskusem, granatem, winogronem w miodowym vinegrette

Przekąski gorące

  • Bitki wołowe w sosie Demi Glace z pierogiem Biłgorajskim i kwaśną śmietaną
  • Sycylijskie pulpeciki drobiowe z makaronem
  • Barszczyk Noworoczny

Dania gorące w podgrzewaczach

  • Muszle makaronowe nadziewane:
    - łososiem i mascarpone
    - chorizo, pomidor, ciecierzyca
  BUTTER CHICKEN - kurczak w jogurcie z garam masala, pomidory, śmietana, podany z ryżem

Stół wiejski - wyroby własne

  • Wędliny podsuszane
  • Schab faszerowany borowikami
  • Rolada z boczku
  • Pasztet z dziczyzny z dodatkami
  • Smalczyk
  • Pikle

Stół rybny

  • Ryby faszerowane
  • Jesiotr wędzony w całości, pstrąg wędzony
  • Szynki z karpia, dzwonki z karpia
  • Krewetki w tempurze z dipami

* Sushi

* Stół deserowy z ciastami i owocami

* Fontanna alkoholowa

* Fontanna czekoladowa

Wszelkie napitki

  • Kawa, herbata
  • Woda, soki owocowe, napoje gazowane

Alkohol

  • Wódka - 0,5l na parę
    lub
    butelka wina
 
 


Gorące rytmy zapewni zespół
i-Gramy

Koszt od Pary
520,00

Powyżej 5 par koszt -
500,00 zł / para

W blasku ogni lampką szampana powitamy Nowy Rok

ZAPRASZAMY NA GODZINĘ
20.00

Rezerwacja:
Menager: tel. +48
606 978 444
email:
biuro@kmicichotel.pl
Lublin Zemborzyce Dolne 62

 


poznaj Hotel Restaurację KMICIC