Menu Sylwester 2017

  ZUPA
  • Bulion z wiejskiej gęsiny serwowany z gotowanymi warzywami i kluseczkami

DANIE GŁÓWNE

  • Lwowski kapłon faszerowany mięsem w towarzystwie sosu paprykowego i puree groszkowego

PRZEKĄSKI GORĄCE

  1. Sakiewka Kozaka nadziewana szynką, pieczarkami i serem w oprawie sosu pieczeniowego
  2. Pierś kurczaka faszerowana gruszką i serem pleśniowym w otoczce z szynki parmeńskiej z kolorowymi warzywami i ryżem
  3. Gulasz Karpacki
  4. Barszczyk czerwony z rogalikiem z ciasta francuskiego

PRZEKĄSKI ZIMNE

  • Soczyste mięsa własnego wypieku (rolada z boczku z oczkiem grzybowym, aromatyczny schab w ziołach, golonka faszerowana)
  • Pasztet sarmacki z konfiturą cebulową
  • Śledzie z suszonymi pomidorami, kaparami i oliwką
  • Pstrąg faszerowany pod cytrusową galaretką
  • Tatar z łososia
  • Hołodec
  • Bakłażan faszerowany serkiem ricotta, glazurowaną gruszką i rukolą
  • Mus z szynki podawany w ptysiu
  • Koreczki z mini mozzarelli i pomidorków koktajlowych
  • Sałatka francuska z serem pleśniowym
  • Sałatka Cezar
  SOSY DO MIĘS
  • Tatarski
  • Chrzanowy
  • Czosnkowy

PIECZYWO

  • pieczywo pszenne
  • razowe

NA ZASŁODZENIE

  • bufet słodki z ciastami

NAPOJE podawane bez ograniczeń

  • soki owocowe
  • napoje gazowane
  • woda mineralna
  • kawa, herbata

ALKOHOL

  • Wódka czysta 0,5l/parę lub karafka wina 0,7l/na parę


O północy przywitanie Nowego Roku lampką szampana przy akompaniamencie sztucznych ogni.


Cena od 530 zł/para

Zapisy i informacje:
tel:
81 745-57-09
mobile:
510 861 255

 

Poznaj HOTEL LWÓW