MENU:

 
 


Na dobry początek

  • Wywar z grzybów leśnych z cielęciną, pierożkiem nadziewanym pieczoną papryką i pesto z natki pietruszki

Danie główne

  • Duszona wołowina w ciemnym sosie własnym podana na puree z selera z chrupiącymi warzywami marynowanymi w occie winnym oraz chipsami z kaszy gryczanej

Deser

  • Semifreddo na bazie cydru lubelskiego ze skórką limonki oraz konfiturą z truskawek

Gorąca przekąska

  • Polędwiczka z dorsza na makaronowym spaghetti z sosem jogurtowo-koperkowym oraz emulsją z czerwonego buraka
  • Barszczyk noworoczny pachnący czosnkiem i majerankiem podany z pasztecikiem
 


Ponadto

  • Zimne przystawki na stołach
  • Bufet szwedzki z zakąskami
  • Bufet rybny, a na nim na ciepło podana skwiercząca patelnia krewetek Szefa Kuchni
  • Tradycyjny stół wyrobów wiejskich z udźcem wieprzowym, pierogami, kapustą zasmażaną oraz kaszanką na gorąco
  • Bufet deserowy wypełniony słodkościami oraz owocami
  • Napoje ciepłe i zimne bez limitu
  • Alkohol czysty - Finlandia 0,5l na parę lub butelka wina na parę
  • Whisky, piwo, nalewki
  • Drinki serwowane przez profesjonalnych barmanów bez ograniczeń
  • Lampka wina musującego o północy
  • Pokaz sztucznych ogni
  • Noclegi w promocyjnej cenie 160 zł / pokój dwuosobowy
    (cena zawiera śniadanie)
 
 




Hotel Trzy Róże ***
Zemborzyce Dolne 96a 20-515 Lublin
mail:
info@trzyroze.com

 

Powitaj Nowy Rok
z
Hotelem Trzy Róże*** oraz zespołem Blue Moon

powyżej 3 par 490 zł / para
do 3 par 540 zł / para

Przy potwierdzeniu rezerwacji
* do końca listopada
wszystkie rezerwacje -
490 zł/para

Rozpoczęcie zabawy sylwestrowej o godzinie 20:00

Szczegółowe informacje pod numerem
tel.:
511-190-996
oraz w Recepcji Hotelu

* Potwierdzenie rezerwacji stanowi wpłata zaliczki

 


Poznaj Hotel TRZY RÓŻE