DANIA NA GORĄCO:* Krem z dyni z chrupiącym
faworkiem z szynki parmeńskiej
i pestkami dyni
* Polędwiczka podana z sosem z kapeluszy
borowikowych z sałatką
ze świeżych warzyw i ziemniakami opiekanymi
w ziołowej otoczce
* Ragout wołowe ze specjałami leśnymi
serwowany w ptysiu
* Żeberka w sosie bbq
* Kurczak Satay /Szparagi w cieście francuskim
* Boczek ze śliwką / boczek z suszonym
pomidorem
* Barszczyk czerwony z biszkoptem
PRZYSTAWKI
ZIMNE:
* Duet śledziowy
* Teryna z jesiotra z dodatkiem łososia z
kaparami
* Łosoś wędzony w zimnym dymie na roszponce
z suszonymi pomidorami i oliwkami
* Roladki z indyka ze szpinakiem
* Kaczka faszerowana aromatyzowana pomarańczami
i borówką
* Półmisek aromatycznych mięs pieczonych
* Carpaccio z polędwicy wołowej z suszonymi
pomidorami,
płatkami parmezanu, kaparami, rukolą, i
truflowym dressingiem
SAŁATKI:
* Sałatka cesarska z grillowanym
kurczakiem i grzankami
* Sałatka z lasagną mięsną na bazie trzech
sałat z chrupiącym boczkiem
ZAPRASZAMY !!!
|
|
DODATKI:* Sos tatarski, chrzan, pikle
* Pieczywo
DESERY:
* Ciasto marchewkowe, szarlotka,
sernik Portofino, Tiramisu
NAPOJE
BEZALKOHOLOWE: BEZ OGRANICZEŃ:
* Kawa i herbata (stół szwedzki)
* Soki owocowe (różne smaki)
* Gazowane pepsi, mirinda, 7up
* Woda mineralna gazowana i niegazowana
NAPOJE
ALKOHOLOWE:
* 0,5 l wódki FINLANDIA
lub
butelka wina 0,75 l (czerwonego lub białego)
na parę
* kieliszek wina musującego (1 but
0,75 na dwie pary)
więcej o Hotelu
pod Kasztanami
powrót
do listy ofert Sylwester Lublin
2015
|