Menu Sylwester 2015/2016

 
Zupa
  • Krem z pieczonej dyni z salsą z mango

Danie główne

  • Comber jagnięcy z puree selerowo-gruszkowym
    podany z warzywami z grilla

Deser

  • Torcik czekoladowy

Przekąski zimne

  • Pasztet z gęsiej wątróbki z dżemem figowym
  • Carpaccio wołowe z parmezanem i ruccolą
  • Rolada z wędzonego łososia i szpinaku
  • Rolada cielęca po sycylijsku
  • Makaron sojowy z mango i krewetkami
  • Zimowa sałatka capreze z pieczonych buraków i mozzarelli
  • Sałatka z kaczką, mango i granatem

Przekąska gorąca

  • Ossobuco z kurkami podany z gnocchi
  • Barszczyk z diablotką

Dania gorące w podgrzewaczach

  • Goloneczki po bawarsku
  • Pierożki z łososiem i szpinakiem w sosie gorgonzola
  • Pieczone kacze udka na jabłkowym risotto

Stół deserowy

 
Stół wiejski
  • Gęś faszerowana
  • Bukiet mięs wędzonych
  • Rolada z boczku
  • Smalczyk rycerski
  • Pikle

Stół rybny

  • Jesiotr wędzonych
  • Szynki z karpia
  • Szczupak faszerowany
  • Sandacz faszerowany
  • Krewetki w chrupiącej panierce
    z dipem czosnkowym

Sushi

Fontanna alkoholowa

Fontanna czekoladowa

Wszelkie napitki

  • Woda , soki , cola , fanta , sprite

Alkohol

  • Wódka Absolut 0,5l na parę

lub butelka wina

  • Wino Francuskie białe i czerwone
 
 


Gorące rytmy zapewni
zespół SK-2

Koszt od Pary
490,00 PLN

W blasku ogni lampką szampana powitamy Nowy Rok

ZAPRASZAMY NA GODZINĘ 20.00


Informacje i Rezerwacje:
tel. +48
81 750 00 99 ; tel. +48 694 448 999
email:
biuro@kmicichotel.pl
Lublin Zemborzyce Dolne 62

 


poznaj Hotel Restaurację KMICIC