Menu Balu 2019

  Dania główne:
  • Aksamitny krem z białych warzyw
    z prażonym boczkiem
  • Roladka wieprzowa faszerowana orzechami
    i suszoną śliwką w sosie winnym,
    puree ziemniaczane i surówka szefa

Danie gorące podawane podczas balu:

  • Forszmak

Przekąski zimne i sałatki:

  • Półmisek wędlin
  • Parfait z konfitura cebulową serwowane
    na grzance
  • Zawijas z ogórka i szynki pod galaretką
  • Ptysie z musem z szynki
  • Fileciki rybne w tempurze z sosem tatarskim
  • Babeczki z sałatką jarzynową
  • Sałatka caprese na rukoli z sosem bazyliowym
  Sosy do mięs:
  • tatarski
  • chrzanowy

Pieczywo:

  • pszenne
  • razowe

Napoje zimne i gorące:

  • soki owocowe 0,5l/osoba
  • woda mineralna gazowana 0,5l/osoba
  • napoje gazowane 0,5l/osoba
  • kawa, herbata - podawane bez ograniczeń


Bufet słodki w cenie przyjęcia


Cena: 109 zł/osoba

 
 


Zapisy i informacje:
tel:
81 745-57-09 mobile: 510 861 255
e-mail:
lwow@lwow.lublin.pl

Hotel Restauracja Browar "LWÓW"
Lublin ul. Bronowicka 2

Poznaj HOTEL LWÓW