ťż



BAL OSTATKOWY 2019

~ 2 marca 2019 r. ~ godzina 20:00 ~

DJ / wódka / wino / drink bar - w cenie

Cena: 150 zł os.

Rezerwacje
691-455-300 / 691-455-320

 


Zupa - serwowana

  • Krem grzybowy / espuma pietruszkowa / kluseczki kładzione

Danie główne -serwowane

  • Polędwiczka sous-vide / puree z wasabi / brokuł z masłem migdałowym

Deser - bufet słodki

  • Ciasto czekoladowe z buraków
  • Lawendowy sernik
  • Szarlotka Staropolska
  • Panna cotta
  • Mus czekoladowy

Bufet zimny (stół szwedzki )

  • Zestaw mięs pieczonych
  • Trio pasztetów
  • Galantyna z kurczaka
  • Kaczka faszerowana po Staropolsku
  • Roladka szpinakowa z łososiem
  • Śledź w trzech odsłonach
  • Rolada z tortilli z kurczakiem
  • Nuggetsy z kurczaka z dipami
  • Vol- au- vent z twarożkami smakowymi
  • Sałatka szpinakowa z jajem przepiórczym, boczkiem, włoskimi orzechami i ziołowym vinegret
  • Sałatka makaronowa z naturalnym majonezem koperkowym i wędzonym kurczakiem
  • Sałatka z kurczakiem i bekonem

Dodatkowy bufet zimny

  • Pikle i grzybki z domowej spiżarki
  • Sos tatarski
  • Sos chrzanowo-żurawinowy

Bufet gorący (godzina 22:00)

  • Forszmak Lubelski z ogórkiem kiszonym
  • Policzki wieprzowe na kaszy pęczak z carpaccio z buraka i rukoli

Bufet gorący (godzina 24:00)

  • Żeberka w miodzie
  • Kompozycja pierogów z okrasą

Siódme danie gorące (danie serwowane):

  • Barszcz czerwony ze strudlem czosnkowo-warzywnym w cieście francuskim

Serwis kawowy i napoje:

  • Świeżo parzona kawa
  • Kompozycja herbat
  • Woda z limonką, miętą i granatem
  • Soki 100%
  • Napoje gazowane

Cena: 150 zł os.

Rezerwacje
Paulina Augustyniak-Dobosz 691-455-300
Rafał Zawadzki 691-455-320
dworeklawendowy@gmail.com

* * *