Czas na jedną z większych imprez tego roku. Chyba wiesz o czym mówimy.
Oczywiście o zabawie andrzejkowej!
Już 27 listopada będziesz mógł pobawić się, potańczyć i spróbować naszych dań podczas degustacji.

Przywitamy Cię kieliszkiem prosseco, a to dopiero rozgrzewka!
Specjalnie na tę noc przygotowaliśmy 5-daniową kolację oraz zimne przystawki serwowane w stole.
Będzie też na Ciebie czekał słodki stół z ciastami i owocami.

Zimne napoje gazowane i niegazowane również są po naszej stronie.
A jeśli będziesz miał ochotę na coś ciepłego do picia, serwis kawowo - herbaciany będzie do Twojej dyspozycji.

Mało tego! Ty i Twoja druga połówka dostaniecie 0,5l wódki, a podczas całego wieczoru koktajle takie jak
Rob Roy, White Lady, Aperol Spiritz, Tequila Manzana, Whiskey Old Fashioned, Daiquiri czy Whiskey
będziesz mógł zamówić tylko za 10 PLN!
Natomiast na barze będą obowiązywały specjalnie niskie ceny alkoholi!

Jeśli to za mało, zawsze możesz dokupić Prosseco (0,75l / 50zł ) lub wódkę (0,5 l / 50 zł).

Muzyką zajmie się DJ Emilio. Będzie grał aż do białego rana.
Jak Ci się podoba taka wizja spędzenia wieczoru? Bierz znajomych i bawcie się!

Koszt to tylko
200 zł / osobę.

Kup bilet do 5/11/21 i ciesz się dwoma koktajlami gratis!

Ilość miejsc limitowana!
Rezerwacje pod numerem
606 79 78 44

Pamiętaj, zaczynamy
27/11 o 19:00!

  Menu degustacyjne

* Krem z bobu z feta i oliwą

* Noga z kurczaka duszona w sosie mlecznym z szałwią i cytryną, podana z puree ziemniak-marchew i groszkiem zielonym oraz serem pleśniowym

* Sernik śmietankowy z orzechami i słonym karmelem

* Makrela pieczona/sos z różowego pieprzu/cukinia i pomidor marynowane w curry/puree ziemniak-dynia z ziarnami czarnego sezamu

* Camembert pieczony pod orzechami i ziarnami oraz karmelizowany miodem/bagietka czosnkowa/konfitura dyniowa
z pomarańczą/chipsy kokosowe z estragonem
  Przystawki:

* sałatka z kurczakiem wędzonym

* mięsa pieczone karkówka w musztardzie/ Kurczak z fetą oregano
i cytryną/Baleron /Sos musztardowo miodowy i tzatziki

* śledź - w wersji łagodnej w śmietanie z jabłkiem

* Taboule z krewetkami i awokado

* Ptysie z serkiem na ostro, boczkiem i papryką

* Mus bakłażanowy z nutą truflową/pesto z suszonych pomidorów z jalapenio/humus z pieczoną papryką podane wszystko z grzankami ziołowymi

* Sałatka grecka z fetą panierowaną w orzechach i pesto ziołowym
 



Poznaj rooms & restaurant SAS