ANDRZEJKI 2017

BAL  ANDRZEJKOWY W LAWENDOWYM DWORKU

~ 2 GRUDNIA 2017 r. ~ godzina 20:00 ~


Zupa
  • Krem z dyni podany z grzaneczkami ziołowymi, pianką śmietanową i rukolą  

Danie główne

  • Pierś z gęsi z ziemniakami opiekanymi w rozmarynie i czosnku podany z carpaccio z buraka

Deser

  • Marynowana gruszka w winie korzennym z sosem waniliowym i sorbetem cytrynowym

Bufet zimny (stół szwedzki)

  • Roladka szpinakowa z łososiem
  • Pasztet ze szparagami i musem chrzanowym
  • Rolada z tortilli z kurczakiem
  • Baleron Białoruski
  • Galantyna z kurczaka
  • Kurczak panierowany w płatkach kukurydzianych z dipami
  • Hummus w kubeczkach ogórkowych
  • Śledzik z pełową cebulką
  • Kaczka faszerowana po Staropolsku
  • Bukiet sałat z serem lazur, winogronem i orzechami
  • Sałatka Grecka z oliwkami i serem feta
  • Sałata z grillowanym kurczakiem na carpaccio ananasowym
  • Sałatka szpinakowa z jajem przepiórczym, boczkiem, włoskimi orzechami i ziołowym winegret

Bufet gorący (godzina 22:00)

  • Forszmak Lubelski z ogórkiem kiszonym
  • Placki ziemniaczane z sosem węgierskim

Bufet gorący (godzina 24:00)

  • Żeberka w miodzie
  • Pierogi ruskie ze złocistą cebulką

Siódme danie gorące (danie serwowane):

  • Barszcz czerwony ze strudlem czosnkowo-warzywnym w cieście francuskim

Serwis kawowy i napoje

  • Świeżo parzona kawa
  • Kompozycja herbat
  • Woda z limonką i miętą
  • Soki 100%
  • Napoje gazowane
  • Kompozycja ciast bankietowych

Przy rezerwacji powyżej 20 osób - VIP room do wyłącznej dyspozycji.

Cena: 99 zł / os.

REZERWACJE / INFORMACJE
+48 691 455 320
dworeklawendowy@gmail.com

* * *